Velkommen til
BIG D Workout!

Så du vil høre historien om BIG D?
– det får vi da bare arrangeret.

Træningstøj til mænd
– i god kvalitet!

[vc_dwp_text]

Vi har altid haft en tanke om at gøre noget andet for dem som trænede. Hvis man tænker tilbage, så har alle haft den helt store motivation for at komme i gang med at træne. Måske har du en ven eller veninde som har motiveret dig til at træne, eller måske har du selv tænkt, nu skal jeg give den gas.

Men når du har trænet noget tid, så bliver det en hverdag for dig. En hverdag som er med til at terpe alt den energi som du har til din træning.

Når du søger på nettet, er det en masse YouTube motivations videoer, men har du også set instagram? Instagram har også en masse personer som kan motivere en selv – og det er fedt!

Dog må vi sige… Træner du tit, så kommer der et tidspunkt hvor du går i stå, hvor du egentligt ikke har lyst til at træne, men inderst inde har du lyst til at flytte dig selv. Flytte dig selv til et niveau hvor du får trænet meget mere og hvor motivationen er i top.

Liiiige præcis det punkt, er hvor BIG D kommer ind i billedet. Vi kommer ind og hjælper dig med den ekstra motivation som skal til for at du, som er i gang med at træne, kan få lidt ekstra motivation. Vores produktlinje FitnessFit t-shirt, er med til den ekstra motivation, da BIG D har udviklet konceptet FitnessFit efter at vi skal motiveres til at ville træne ekstra meget.

FitnessFit, er fordi at vi har fokus på udstråling. Udstrålingen er med til at du føler dig godt tilpas, og når du føler dig godt tilpas, så får du “automatisk” ekstra energi til at give den en ekstra skalle. Vi kender alle det, hvor en flot person kigger på en, hvor man tænker: Okay, jeg ser godt ud.[/vc_dwp_text]

Hvorfor det navn? 😀

D for Development!
Der findes idag så meget træningstøj på markedet, og det er svært at navigere efter hvad der er godt og dårligt!

Vi har valgt at lade vores navn stå ud, og være mere i øjenfaldende - så er du mand nok til at bære vores tshirt?